top of page
BASIS WORKSHOP 

 

10.00 - 17.00 uur

10 gram zilverklei

Koffie/Thee en Lekkers en een lunch

Prijs: 99,00 per persoon

Tijdens deze workshop maak je aan de hand van voorbeelden of naar eigen ontwerp een ring, hanger, bedeltjes, oorbellen of kralen. 

Je kunt werken met structuurplaten, versieringen op de sieraden aan brengen of versieringen met spuitpasta. Tegen een meerprijs kun je er zirconia steentjes in verwerken.

INSCHRIJVEN

Je kunt je alleen of met meerdere aanmelden.

Een workshop gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Bij meer dan 8 personen is het mogelijk om de Basis workshop op locatie te geven.

KORTE WORKSHOP

 

10.00 - 14.00 uur

7 gram zilverklei

Koffie/Thee en Lekkers

Prijs: 70,00 per persoon

Tijdens deze workshop maak je een hanger, oorbellen, bedeltjes of kralen. Indien je een ring wilt maken kun je aan de hand van voorbeelden een smalle simpele ring maken.

Je kunt werken met structuurplaten, versieringen op de sieraden aan brengen of kleine versieringen met spuitpasta. Tegen een meerprijs kun je er zirconia steentjes in verwerken.

INSCHRIJVEN

Je kunt je alleen of met meerdere aanmelden.

Een workshop gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Bij meer dan 8 personen is het mogelijk om de Korte workshop op locatie te geven.

VRIJGEZELLEN WORKSHOP 

 

13.00 - 16.00 uur (of aangepast aan jullie dagindeling)

5 gram zilverklei

Koffie/Thee en Lekkers

Prijs: 45,00 per persoon

Tijdens de vrijgezellenworkshop maken jullie per persoon een kraaltje in pandora/trollbeads stijl. Elke kraal krijgt een hele speciale en persoonlijke betekenis voor de bruid. Het is een mooie en dierbare herinnering aan haar vrijgezellendag en haar vriendinnen. Als er nog klei over is, kunnen jullie voor jezelf ook nog een zilveren hangertje of kraaltje maken. 

Na een leuke, gezellige en creatieve workshop lopen jullie trots de deur uit met een uniek en zelfgemaakt zilveren sieraad en heeft de bruid een hele bijzondere armband!

 

Bij grote grote groepen (meer dan 12 personen) duurt de workshop 4 uur.

INSCHRIJVEN

Een workshop gaat door bij minimaal 4 personen. Bij meer dan 8 personen is het ook mogelijk om de Vrijgezellen workshop op locatie te geven.

VERJAARDAG WORKSHOP 

 

13.00 - 16.00 uur (of aangepast aan jullie dagindeling)

5 gram zilverklei

Koffie/Thee en Lekkers

Prijs: 45,00 per persoon

Tijdens de verjaardag workshop maken jullie per persoon een kraaltje in pandora/trollbeads stijl. Elke kraal krijgt een hele speciale en persoonlijke betekenis voor de jarige. Het is een mooie en dierbare herinnering aan haar verjaardag en haar vriendinnen. Als er nog klei over is, kunnen jullie voor jullie zelf ook nog een zilveren hangertje of kraaltje maken. 

Na een leuke, gezellige en creatieve workshop lopen jullie trots de deur uit met een uniek en zelfgemaakt zilveren sieraad en heeft de jarige een hele bijzondere armband!

 

Bij grote grote groepen (meer dan 12 personen) duurt de workshop 4 uur.

INSCHRIJVEN

Een workshop gaat door bij minimaal 4 personen. Bij meer dan 8 personen is het mogelijk om de Vrijgezellen workshop op locatie te geven.

BEDRIJFSUITJE | TEAMBUILDING 

 

13.00 - 17.00 uur

7 gram zilverklei

Koffie/Thee en Lekkers

Prijs: 70,00 per persoon

Tijdens deze workshop maakt iedereen een hanger, bedeltjes of kralen. Indien iemand een ring wilt maken kan er extra klei worden bijgekocht en maak je aan de hand van voorbeelden een simpele ring.

​​

INSCHRIJVEN

Wil je een creatieve middag organiseren voor jouw personeelsleden om op een leuke manier de teamspirit te stimuleren? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. De workshop kan elke dag van de week op locatie worden gegeven. 

Wij hebben reeds workshops verzorgd voor: Tandarts Bosboom Uithoorn, Britisch American Tobacco, Miss Etam, Holland Casino Zandvoort, Kinderdagverblijf Het Woelige Nest, Hoofdvaart College Hoofddorp, Nova College Hoofddorp, Craftlines Uithoorn, Apotheek Bennekom, Appotheek Leiden, Dierenklieniek Kop en Staart.

WORKSHOP TROUWRINGEN MAKEN

 

10.00 - 17.00 uur 

25 gram zilverklei

Koffie/Thee en Lekkers en een lunch

Prijs: 450,00 voor 2 personen inclusief alle materialen

Tijdens deze PRIVE workshop maak je aan de hand van jullie eigen ontwerp jullie Trouwringen.

Je kunt werken met structuurplaten, versieringen op de sieraden aan brengen of versieringen met spuitpasta en er kunnen zirconia steentjes in worden verwerkt.

Na een leuke, gezellige en creatieve workshop lopen jullie trots de deur uit met jullie unieke en zelfgemaakt zilveren Trouwringen!

INSCHRIJVEN

Dit is een privé workshop, dus neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en een datum te plannen. De workshop kan ook door de weeks worden gegeven.

HERINNERINGSSIERAAD

10.00 - 17.00 uur

15 gram zilverklei

Koffie/Thee, Lekkers en een lunch

Prijs: 275,00 voor 1 persoon, elk volgende persoon 125,00. 

Tijdens deze PRIVE workshop maak je zelf een Herinneringssieraad. Samen vertalen wij de herinnering naar een prachtig sieraad dat symbool staat voor de liefde voor jouw dierbare die je voor altijd bij je kunt dragen. Er kan as, een plukje haar of een foto in verwerkt worden. Je kan het zichtbaar verwerken of de as kan in een holle ruimte worden verwerkt. Er is heel veel mogelijk!

​​

INSCHRIJVEN

Wil je op een mooie, waardevolle en respectvolle manier jouw herinneringssieraad maken? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. De workshop kan elke dag van de week worden gegeven. 

IN OPDRACHT

Ook kunnen wij jouw Herinneringssieraad in opdracht maken. Neem gerust contact op om jouw speciale wensen en ideeën te bespreken.

bottom of page