top of page

Charmed Jewels ook 3 dagen aanwezig op de KreaDoeOp woensdag 31 oktober, donderdag 1 november en vrijdag 2 november ben ik aanwezig in de Art Clay Silver Shop, Stand: 7.A020, 7.A024.

Kom ook naar de CreaDoe en doe mee met onze gezellige kennismakings workshop Art Clay Silver en maak een persoonlijk en uniek zilveren (99%) sieraad!

Wilt u leren om zelf zilveren sieraden te maken? Zonder dure opleidingen en investeringen? Kom dan naar onze workshops op de KreaDoe.

Tijdens de workshops wordt u begeleid door een team van professionele gecertificeerde Art Clay Silver instructeurs. Zij begeleiden u tijdens het hele proces van (zilver)klei tot sieraad. En aan het einde van de dag gaat u naar huis met een zelf gemaakt zilveren sieraad.

U kunt kiezen om een hangertje te maken met behulp van een malletje of met een spuitje, maar u kunt ook uw eigen creativiteit de vrije loop laten en zelf een mooi en uniek sieraad creëren.

Dit jaar werken we met maar liefst 5 gram zilverklei en we leren u verschillende technieken.

Ook voor het Thema: "Mama maakt" hebben we leuke ideeën.

Vijf keer per dag start er een workshop waarin u zelf een zilveren bedeltje of hangertje kunt maken.

De workshops beginnen om 10.30, 11.30, 12.30, 14.00 en 15.00 uur.

Prijs voor de workshop is: € 20,- inclusief 5 gram zilver.

Wilt u zeker zijn van een plekje tijdens de workshops? Schrijf u dan vooruit in via https://artclaysilvershop.nl/kreadoe/ en ontvang het tijdschrift "De Nederlandse Zilverklei Special" gratis.KreaDoe, zilverklei, workshop, zilveren sieraden
KreaDoe; Charmed Jewels aanwezig bij de Art Clay Silver Shop

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page